Zoek
Varkensmedaillons met rucola en vijgen
4
25 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 varkensmedaillons (kleintjes, ongeveer 80g/stuk)
250 g rucola
8 verse vijgen
1 teen knoflook
6 el balsamicoazijn
1 kl honing
80 g geraspte parmezaan
olijfolie
paprikapoeder
peper
zout
Bereiding
1
Spoel de rucola en laat goed uitlekken, verwijder de steeltjes. Spoel de vijgen en snij in partjes. Doe samen met de rucola in een saladeschaal.
2
Kruid de varkensmedaillons met peper, zout en paprikapoeder en bak ze goudbruin in 'n beetje olie.
3
Pel en pers de knoflook. Meng met de balsamicoazijn, 4 el olijfolie, honing, peper en zout. Klop goed los.
4
Verdeel de varkensvlees over de salade en besprenkel met de dressing en de parmzaanschilfers.
5
Lekker met gebakken aardappelen.
Varkensmedaillons met rucola en vijgen is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Gegrilde varkensmedaillon met friet en broccoli
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons, saus met rozijnen en gedroogde abrikozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons met appels en pastinaakpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept