Zoek
zoete pizza met peer en stilton
24
40 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pizzadeeg
250 g ricotta
4 peren
4 peren (in dunne plakjes)
300 g blauwe kaas (verkruimeld)
50 g walnoten (grof gehakt)
Bereiding
1
Verwarm de oven op 250°C.
2
Bereid het pizzadeeg volgens het basisrecept en verdeel het in 8 porties
3
Rol het deeg dun uit en besmeer met een laagje ricotta. Beleg de pizza's met plakjes peer
4
Verkruimel de stilton (blauwe kaas) erover en bestrooi met de gehakte walnoten
5
Bak de pizza's in het midden van de oven gedurende 5-10 minuten
zoete pizza met peer en stilton is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kaaspie met gekaramelliseerde ui
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's blauwekaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept