2 Klop de eieren met de kristal-en vanillesuiker licht en luchtig.
3 Smelt de boter, schenk de melk erbij en meng alles door het eimengsel.
4 Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout en schep dit voorzichtig door het natte mengsel.
5 Roer de citroenzeste en het citroensap erdoor.
6 Zet papieren caisses in een muffinplaat en vul de caisses voor twee derde met het deeg.
7 Bak de cakejes circa 15 minuten in het midden van de oven en laat ze daarnafkoelen.
8 Roer voor het roomkaasglazuur de boter romig met de poedersuiker, de vanillesuiker, het citroensap en de verse roomkaas.
9 Als je glazuur met kleurtjes wilt, verdeel je het over verschillende kommetjes en meng je er kleurstof naar keuze door. 1
0 Bestrijk de cakejes met het glazuur en garneer ze met de suikergarnering naar keuze. 1
1 Of maak glazuur van witte chocolade. Hak hiervoor de chocola in stukjes en smelt deze in een kom boven een pan met zacht kokend water. Laat de chocola enigszins afkoelen. 1
2 Roer de chocola dan door de verse roomkaas en bestrijk de cakejes ermee.