Carpaccio met granaatappel en mandarijn

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers het sap van 1 mandarijn, vang op. Pel de andere mandarijn en maak de partjes los. Maak de pitjes van de granaatappel los.
  • 2 Meng 4 eetlepels van het mandarijnsap met 4 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Spoel de rucola, laat goed uitlekken in een vergiet. Snipper grote blaadjes fijn en leg ze als basis in een aperitiefschaaltje. Sprenkel er een beetje van de vinaigrette over.
  • 4 Neem een plakje carpaccio en een partje mandarijn en prik beide losjes op een partyvork. Leg het vorkje mee in het schaaltje. Werk af met granaatappelpitten, basilicum, olijfolie en geraspte parmezaan.

Carpaccio met granaatappel en mandarijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijnensmoothie met gembersiroop
- 10 min-
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept