Rosbief met mosterd, erwten en sjalot

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120°C.
  • 2 Plet in een vijzel de mosterdzaadjes met de tijm, de zwarte peper en het zeezout. Voeg 4 el olijfolie toe en meng.
  • 3 Braad het vlees rondom aan in boter. Bestrijk het rondom met het mosterdmengsel. Leg het op een rooster in een braadslee en zet 1 uur in de oven. Haal het uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  • 4 Pel de sjalotten en snij ze in partjes. Stoof ze glazig in boter. Voeg de erwtjes toe en laat ze kort mee garen (3 à 4 minuten). Kruid met peper en zout.
  • 5 Snij het vlees in plakken en serveer het met de erwtjes

Rosbief met mosterd, erwten en sjalot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept