Vol-au-vent à la Ilse

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vel van de kip, snij het vlees in stukjes. Rol balletjes van het gehakt. Snij de champignons in plakjes en besprenkel ze met citroensap. Breng de soep aan de kook. Doe er de champignons en balletjes in. Schep alles er weer uit als de balletjes bovendrijven.

Vol-au-vent à la Ilse is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsnavarin volgens Ilse
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol-au-vent uit Ilse Kookt
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroentaart met kruimeldeeg van Ilse
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot van Ilse Heijnen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept