Selderstoemp met zalmburgers en salsa verde

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Spoel de selder en snij ’m in boogjes. Pel en snipper de ui. Kook de groenten samen beetgaar.
  • 2 Snij de zalm in stukken. Doe ze met het ei, het paneermeel en de mosterd in de blender en mix fijn. Vorm er 4 hamburgers van en leg ze een halfuur in de koelkast.
  • 3 Stamp de groenten fijn met een klontje boter, de mierikswortel en de zure room. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  • 4 Snij de ansjovis in stukjes. Meng ze met de kappertjes, de peterselie, de munt, het basilicum en de knoflook. Roer er het citroensap, de olijfolie en de mosterd door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Bak de zalmburgers goudbruin in boter. Serveer ze met de selderstoemp en de salsa verde.

Selderstoemp met zalmburgers en salsa verde is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appel-selderstoemp met mosterdkip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde aardappelen met knolselderstoemp en gehakt
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept