1 Maak de tomatensaus. Snipper de ui en de knoflook, snij de selder in boogjes. Stoof ze glazig in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Doe er de wijn, tomatenblokjes, tomatenpuree, kaneel, kruidnagel, laurier, oregano en 100 ml water bij. Kruid met peper en zout. Laat 30 tot 40 minuten koken, roer vaak om.
2 Kook de pasta beetgaar. Vis de kaneel en laurier uit de saus.
3 Smelt de boter voor de bechamelsaus, doe er de bloem bij en roerbak 1 minuut. Voeg al roerend de melk toe, breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
4 Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren los en roer er de helft van de bechamelsaus door. Schep er de pasta door.
5 Beboter een ovenschaal. Verdeel er 1/3 van de pasta over, en 1/3 van de tomatensaus. Herhaal nog twee keer. Verdeel er de rest van de bechamelsaus over. Bestrooi met parmezaan en paneermeel. Zet 40 minuten in de oven.