Wok met scampi en schorseneren

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwerk de schoongemaakte schorseneren met behulp van een dunschiller tot fijne linten (zodat ze eruitzien als tagliatelle). Kook 10 à 15 minuten in water met citroensap, tot ze beetgaar zijn.
  • 2 Snij de lente-uitjes in schuine ringen, snipper de gember fijn.
  • 3 Verhit 2 el olie in een wokpan, voeg de sojasaus toe en roerbak er de oesterzwammen, scampi en schorseneren in.
  • 4 Voeg de lente-ui, gember en groene kruiden toe en roerbak verder. Breng op smaak met peper en zout en serveer met extra koriander en basmatirijst.

Wok met scampi en schorseneren is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Romige schorseneren in rauwe ham
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept