Karameltaart met frangipane en appel

10
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Meng met de handen alle ingrediënten voor de taartbodem tot een glad beslag. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
  • 3 Bak de taartjes 15 minuten in de oven, haal ze uit de oven en vul ze tot de rand met karamel. Laat volledig afkoelen. Versier naar smaak met gehakte amandelen of pistachenootjes.

Karameltaart met frangipane en appel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Hazelnoot-karameltaart
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Banaan-karameltaart
30 min Gebak
Bekijk recept
Omgekeerde banaan- karameltaart
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Karameltaart met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept