Tagliatelle met merguez en wilde paddenstoelen

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en de knoflook en hak ze fijn. Snij de worst in stukjes van ongeveer 3 cm. Bak uien, knoflook en worstjes in een beetje olijfolie mooi goudbruin. Snij of scheur de paddenstoelen in grove stukken. Doe ze bij de worstjes in de pan en laat meebakken tot al het vocht verdampt is.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Bewaar een beetje van het kookvocht.
  • 3 Haal de pan met worstjes en paddenstoelen van het vuur, breng ze op smaak met peper en zout en roer er de boter door en een beetje kookvocht van de pasta.
  • 4 Hak de peterselie fijn. Meng de uitgelekte pasta met de worstjes en paddenstoelen. Strooi er veel peterselie en parmezaanschilfers over. Serveer.

Tagliatelle met merguez en wilde paddenstoelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept