Groenteburgers met herfstsalade

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de kikkererwten en de maïs in de blender en pureer (niet te fijn). Meng met de lente-ui, paprika, cayennepeper, de helft van het kerriepoeder, 4 el paneermeel, peper en zout. Laat 10 minuten rusten.
  • 2 Vorm van het mengsel 4 burgers. Wentel ze door paneermeel en laat een halfuur rusten in de koelkast.
  • 3 Schil de zoete aardappelen en snij ze in plakjes. Bak ze in olijfolie. Kruid met peper, zout en de rest van de kerrie.
  • 4 Meng de rucola met de rode ui, de appel en de hazelnoten. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, peper en zout.
  • 5 Bak de burgers 3 minuten aan elke kant in olie: beleg ze de laatste minuut met een plakje cheddar. Voeg de uiringen toe en bak ze glazig.
  • 6 Beleg de broodjes met wat salade, een burger en gebakken ui. Meng de rest van de salade met de zoete aardappel en serveer bij de burgers. Serveer met ketchup.

Groenteburgers met herfstsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse groenteburger met komkommersalade
15 min
Bekijk recept
Groenteburger met spinazie en zoete-aardappelfrites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburgers met haricots verts
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept