1 Klop de varkenslapjes eventueel nog platter met een deegrol. Schraap de wortel schoon en snij in heel dunne reepjes. Snij de augurken in plakjes.
2 Leg telkens 2 plakjes pancetta, die elkaar een beetje overlappen, op een werkblad en leg er een varkenslapje op. Bestrijk met mosterd en beleg met de augurken en de wortelreepjes. Rol op en maak vast met een prikker. Verhit olie in een pan en schroei de varkensrolletjes rondom dicht.
3 Pel en snipper de ui fijn. Fruit in een scheutje olie en voeg het kerriepoeder toe. Schep goed om en blus met de witte wijn. Laat even opkoken en giet er de bouillon bij. Voeg er de rolletjes aan toe en laat afgedekt 25 minuten op een zacht vuur pruttelen.
4 Neem de rolletjes uit de pan en bind de saus met de room. Serveer de rolletjes met de saus.
Varkensrolletjes met kerriesaus is een recept van Libelle Lekker