Mangoroom met speculaas

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap er het merg uit. Doe het samen met de rietsuiker bij de mascarpone en meng. Klop de slagroom stijf. Spatel ‘m luchtig door de mascarponecrème.
  • 2 Schil de mango’s, snij het vruchtvlees van de pit af en snij het in blokjes.
  • 3 Leg 4 speculaasjes apart voor de afwerking. Maak de rest fijn (in de blender of met de deegroller).
  • 4 Verdeel de helft van de speculaaskruimels over 6 glaasjes. Bedek met de helft van de mangoblokjes. Schep er de mascarponecrème over en werk af met de rest van de mango. Zet in de koelkast tot gebruik.
  • 5 Werk voor het serveren de glaasjes af met een speculaasje en met de rest van de kruimels.

Mangoroom met speculaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Vlaflip met mangoroom en chocoladevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangoroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ijsbol met mangoroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept