Capellini met pancetta

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en hou apart. Spoel en halveer de tomaten. Pel de knoflook.
  • 3 Snij de pancetta in reepjes en bak ze in wat olijfolie. Doe er de erwtjes en de oregano bij. Pers er de knoflook bij. Kruid met peper en zout en laat even garen.
  • 4 Meng de pasta, de rucola en de pijnboompitten met de erwtjes en het spek.
  • 5 Besprenkel met olijfolie en werk af met parmezaan.

Capellini met pancetta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepaneerde Tomme en pasta met gremolata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frittata met champignons en salade van courgettes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met verse rucola-amandelpesto
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Capellini met lichte tomatensaus, scampi's en rucola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept