Linguine met zalm en venkel

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de groentebouillon aan de kook, zet het vuur lager en pocheer er de vis 8 minuten in. Kook ondertussen ook de pasta beetgaar
  • 2 Spoel en snipper de venkel. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Verkruimel de gepocheerde vis.
  • 3 Smelt de boter, roer er de bloem door en laat even sudderen. Voeg er de wijn, visbouillon en melk aan toe en laat al roerend indikken. Kruid met cayennepeper en zout.
  • 4 Schep de geraspte citroenschil, tomaten, venkel en zalm door de saus en laat mee verwarmen. Meng met de pasta en werk vervolgens af met verse koriander en venkelgroen.

Linguine met zalm en venkel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept