Gevulde aubergines met peer en gorgonzola

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vruchtvlees van de aubergines, de peren met schil en de pompoen in blokjes. Snipper de rode ui fijn.
  • 2 Meng de blokjes aubergine, peer en pompoen met de gesnipperde ui. Doe er de gehakte walnoten en de blokjes Gorgonzola bij en roer. Strooi er de komijn, oregano en rozemarijn over, breng op smaak met peper en zout. Bak de pancetta krokant in een pan.
  • 3 Vul de uitgeholde aubergines met de mengeling, leg in een vuurvaste schaal en sprenkel er nog wat olijfolie en de honing over. Bak 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met de gebakken pancetta.

Gevulde aubergines met peer en gorgonzola is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept