Viscurry met bloemkool en kokos

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de bloemkool in roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers het sap.
  • 2 Laat de vis ontdooien en besprenkel met 2 el limoensap. Pel en snipper de knoflook. Spoel het preiwit en snij in fijne ringen.
  • 3 Verhit olie in een pan en fruit de knoflook en de preisnippers. Blus met de witte wijn. Laat de alcohol verdampen en schenk er de kokosmelk bij. Breng op smaak met peper, zout, suiker, kerriepoeder, limoenrasp en -sap.
  • 4 Voeg de visblokjes toe en laat de curry 4 minuten afgedekt pruttelen. Schep er de bloemkoolroosjes door.
  • 5 Verdeel over borden, werk af met chilivlokken en gesnipperde bieslook.

Viscurry met bloemkool en kokos is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept