Wienerschnitzel met aardappelpannetje

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Laat afkoelen en snij in plakjes.
  • 2 Spoel de tomaten en halveer. Pel en snipper de ui. Schil de komkommer, snij in plakjes. Meng de aardappelplakjes met de tomaten, komkommer, uisnippers en bieslook. Hussel goed door elkaar. Maak aan met zonnebloemolie, wittewijnazijn, mosterd, suiker, peper en zout.
  • 3 Verhit boter in een pan en bak de wienerschnitzels goudbruin. Spoel de kappertjes en laat uitlekken.
  • 4 Serveer de schnitzels met de aardappelen, kappertjes en een partje citroen.

Wienerschnitzel met aardappelpannetje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpannetje met lamsvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel, Toscaanse worstjes en veldertjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannetje met spek en spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannetje met boterboontjes en tuinbonen
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Stap-voor-stap wienerschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept