Boterham met garnaalsalade

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de sla. Spoel de radijsjes en snij ze in lucifers.
  • 2 Breng 3 el slasaus op smaak met de dille, citroensap, peper en zout. Schep er de garnalen door.
  • 3 Besmeer 4 sneden brood met de rest van de slasaus. Beleg met een blad sla, verdeel er de garnaalsalade en de reepjes radijs over. Dek af met een tweede plakje brood en snij diagonaal doormidden.

Boterham met garnaalsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Garnaalsalade met verse ananas
20 min Snack
Bekijk recept
Tomaat-garnaal nationaal
20 min Snack
Bekijk recept
Garnaalsalade met lauwwarme gembervinaigrette
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pladijs met garnaalsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept