Mignonette met druivensaus en broccoli

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de amandelen grof en rooster ze in een pan zonder vetstof.
  • 2 Spoel de broccoli, verdeel ze in roosjes en stoom ze beetgaar. Spoel en halveer de druiven.
  • 3 Bak het vlees in olie. Kruid met peper en zout en hou warm in aluminiumfolie. Blus de pan met de wijn en laat even inkoken.
  • 4 Doe de druiven, de amandelen en de fond bij in de pan en breng aan de kook. Neem van het vuur af en klop er de koude boter door.
  • 5 Serveer het vlees met de druivensaus en de broccoli.

Mignonette met druivensaus en broccoli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziestoemp met mignonette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken mignonette met brocoli en verrassingsaard
0 min
Bekijk recept
Maaltijdsoep 2
Bekijk recept
Gegrilde lamsribbetjes met marjolein
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept