Papillot van zeebaars met saffraanaioli

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel alle groenten. Schil de artisjokken en snij ze in partjes. Snij de venkel en de courgette met de mandoline in flinterdunne plakken. Snij de courgettebloem in vier.
  • 2 Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en leg op elk stuk een zeebaarsfilet. Voeg de groenten, olijven en eventueel ¼ courgettebloem toe. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Vouw de papillot goed toe en gril 5 à 10 minuten op de barbecue.
  • 3 Gril ook het brood enkele minuten op de barbecue.
  • 4 Week de saffraan in een bodempje lauw water. Meng met de aioli.
  • 5 Serveer de vispapillot met het geroosterd brood en saffraanaioli.

Papillot van zeebaars met saffraanaioli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-kipspiesjes met saffraanaïoli
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept