1 Laat de krab uitlekken. Spoel de ijsbergsla en de maïs, laat uitlekken. Snipper de lente-ui.
2 Meng de krab met het broodkruim, de eidooier, lenteui, mayonaise, mosterd, worcestersaus, cayennepeper en zout. Zet een halfuur in de koelkast.
3 Spoel en snipper de chilipeper (zonder de zaadjes). Pel en snipper de ui. Halveer de avocado, wip er de pit uit en haal het vruchtvlees uit de schil.
4 Plet de avocado met een vork en meng meteen met het citroensap, de ui, chilipeper, koriander, mayonaise, ½ eetlepel olijfolie, peper en zout.
5 Vorm kleine burgers van het mengsel en bak ze in olijfolie. Serveer ze in een blaadje sla en werk af met maïs en een schepje zure room. Serveer met de guacamole.
Krabburger met guacamole is een recept van Libelle Lekker