Mini-zalmburgers

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in blokjes. Doe ze samen met het ei en het broodkruim in de blender en mix (niet té fijn, er mogen stukjes inzitten). Breng op smaak met peper en zout. Zet een halfuur in de koelkast.
  • 2 Maak de venkel schoon en snij in reepjes. Pel en snipper de rode ui. Meng met de venkel, de rijstazijn, peper en zout.
  • 3 Steek met een dresseerring rondjes uit de foccacia. Vorm van de zalmmassa burgertjes ter grootte van de rondjes. Rooster de minibroodjes goudbruin, bak de zalmburgertjes in olijfolie.
  • 4 Beleg elk broodje met een burgertje en wat venkelsalade. Werk af met een lepeltje zure room en een plukje dille.

Mini-zalmburgers is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visburger
30 min-
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept