1 Meng alle ingrediënten voor de marinade in een grote kom: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 kl sambal oelek, 5 el suiker, 5 el honing, 5 el wittewijnazijn, 5 el tomatenketchup, 1 kl currypoeder, 2 kl paprikapoeder, 3 el lichte sojasaus en peper en zout. Doe de ribbetjes in afsluitbare plastic zakjes en schenk er wat marinade bij. Hou een restje marinade opzij. Laat de zakjes met vlees enkele uren tot een nacht marineren in de koelkast.
2 Voor de wedges: meng alle kruiden in een kommetje. Spoel de aardappelen, snij ze ongeschild in partjes en wentel ze door de droge marinade van kruiden. Laat de smaken zeker 10 minuten intrekken en bak de partjes in een ingevette ovenschaal. Gaar ze in de oven, samen met de ribben.
Varkensribbetjes met honingmarinade is een recept van Libelle Lekker