Rosbiefcarpaccio met kerstomaten en mozzarella

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit boter in een pan en schroei de rosbief langs alle kanten dicht. Kruid met peper en zout. Gaar 15-20 minuten verder in de oven: lepel regelmatig wat braadvocht over de rosbief.
  • 2 Laat de rosbief afkoelen onder een vel aluminiumfolie.
  • 3 Halveer de kerstomaten. Trek de mozzarella in stukjes. Pluk de blaadjes basilicum van de takjes af. Spoel en droog de rucola.
  • 4 Snij de rosbief in fijne plakjes en schik ze in een schaal. Verdeel er de kerstomaten, de mozzarella, de rucola en het basilicum over. Werk af met olijfolie, peper van de molen en grof zeezout.

Rosbiefcarpaccio met kerstomaten en mozzarella is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Authentieke rosbiefcarpaccio
10 min-
Bekijk recept