Tortellini met tomaat, kappertjes en spinazie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de knoflook. Spoel en droog de spinazie. Snij de korsten van het brood en snij het in blokjes.
  • 2 Verhit olijfolie in een pan en bak de broodcroutons en de pijnboompitten krokant. Fruit de knoflook in een andere pan in redelijk wat olijfolie. Voeg de tomaten toe. Bestrooi met de peterselie en kruid met peper en zout.
  • 3 Kook de tortellini gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Schep de pasta, de gespoelde spinazie, de broodcroutons, de pijnboompitten en de kappertjes bij de gebakken tomaten en laat nog even mee opwarmen. Verdeel over borden en serveer met de geraspte parmezaan.

Tortellini met tomaat, kappertjes en spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept