Tagliatelle met stroganoff-saus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in reepjes. Pel en hak de sjalot. Maak de champignons schoon en halveer ze.
  • 2 Kook de pasta beetgaar.
  • 3 Bak het vlees in olie. Neem het uit de pan en hou apart. Stoof in dezelfde pan de sjalot glazig. Voeg de champignons toe en bak even mee. Bestrooi met 1 kl paprikapoeder. Blus met de wodka en de fond. Laat 2 minuten sudderen. Roer er de mosterd en room door.
  • 4 Doe het vlees weer bij de saus en laat goed verwarmen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Verdeel de pasta over de borden. Schep er de stroganoff- saus over en werk af met peterselie.

Tagliatelle met stroganoff-saus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept