Aardappel-inktvispannetje met paprikadip

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de paprika’s en venkel schoon en snij ze in blokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Rist de rozemarijn en oregano van de takjes af.
  • 2 Stoof de sjalot en knoflook glazig in olijfolie. Doe er dan de inktvisringen bij, en daarna de groenteblokjes en aardappelschijfjes. Kruid met peper, zout, paprikapoeder, oregano en rozemarijn. Roerbak tot de groenten beetgaar zijn.
  • 3 Mix de gegrilde paprika’s fijn met de azijn en de room. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de paprikasaus bij het aardappelpannetje

Aardappel-inktvispannetje met paprikadip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's met paprikadip
10 min Snack
Bekijk recept
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met gepofte paprika
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikadip met walnoten en granaatappel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met zoete paprikadip
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept