Mosselen met tomaten, gember en feta

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de mosselen meerdere keren.
  • 2 Spoel en halveer de tomaten. Pel en hak de sjalot en de knoflook. Schil en hak de gember.
  • 3 Stoof de sjalot, knoflook en gember glazig in olie. Blus met de wijn. Voeg er de tomaten en de mosselen aan toe. Kruid met peper en zout en zet het deksel op de pan. Laat de mosselen op hoog vuur openkoken.
  • 4 Verkruimel de feta over de mosselen en werk af met basilicum.

Mosselen met tomaten, gember en feta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept