1 Maak de marinade voor het vlees. Pel en snipper de knoflook, snipper het citroengras. Doe met de overige ingrediënten voor de marinade in een schaal en mix goed. Bestrijk het vlees met de marinade, dek af met plasticfolie en zet minstens 4 uur in de koelkast.
2 Pel de knoflook voor de dressing. Snipper de chilipepertjes (met zaadjes) fijn. Doe ze met de knoflook en de palmsuiker in de vijzel en plet. Voeg de overige ingrediënten toe, leng aan met zonnebloemolie.
3 Spoel alle groenten en laat uitlekken. Schil de rammenas en snij in dunne plakjes. Halveer de radijsjes. Snij de komkommer in boogjes, de lente-ui in ringetjes en halveer de minimaïskolfjes in de lengte.
4 Hussel de waterkers, de kruiden en alle groenten goed door elkaar.
5 Neem het vlees uit de marinade en bak het goudbruin naar smaak op de gril of op de barbecue. Wikkel in aluminiumfolie en laat enkele minuten rusten. Snij in plakken. Serveer met de salade en de dressing. Bestrooi met gemalen peper.