Thai beef salade

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de marinade voor het vlees. Pel en snipper de knoflook, snipper het citroengras. Doe met de overige ingrediënten voor de marinade in een schaal en mix goed. Bestrijk het vlees met de marinade, dek af met plasticfolie en zet minstens 4 uur in de koelkast.
  • 2 Pel de knoflook voor de dressing. Snipper de chilipepertjes (met zaadjes) fijn. Doe ze met de knoflook en de palmsuiker in de vijzel en plet. Voeg de overige ingrediënten toe, leng aan met zonnebloemolie.
  • 3 Spoel alle groenten en laat uitlekken. Schil de rammenas en snij in dunne plakjes. Halveer de radijsjes. Snij de komkommer in boogjes, de lente-ui in ringetjes en halveer de minimaïskolfjes in de lengte.
  • 4 Hussel de waterkers, de kruiden en alle groenten goed door elkaar.
  • 5 Neem het vlees uit de marinade en bak het goudbruin naar smaak op de gril of op de barbecue. Wikkel in aluminiumfolie en laat enkele minuten rusten. Snij in plakken. Serveer met de salade en de dressing. Bestrooi met gemalen peper.

Thai beef salade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse paksoi uit de wok
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept