Frambooskokospudding

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de tapioca in een kommetje, giet er kokend water bij en laat 10 minuten wellen.
  • 2 Verwarm de kokosmelk met de room en de suiker. Voeg er de tapioca aan toe. Laat 20 minuten op een zacht vuurtje pruttelen tot de tapioca doorzichtig is. Haal van het vuur en laat afkoelen. Is de pudding te dik, doe er dan een beetje water bij.
  • 3 Spoel de frambozen, hou er enkele apart. Mix de rest van de frambozen en zeef ze. Breng op smaak met de honing en het citroensap en schep goed om.
  • 4 Verdeel de frambozencoulis over 4 mooie glaasjes. Lepel er een laagje pudding over. Werk af met wat frambozen en serveer.

Frambooskokospudding is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker