Paella mixta

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de boontjes schoon en snij in stukken. Pel de knoflook en snipper fijn.
  • 2 Bak de stukken konijn rondom goudbruin in de olijfolie, haal uit de pan. Roerbak de knoflook en de boontjes 5 minuten in dezelfde olie. Doe de stukken konijn weer terug in de pan. Voeg er de rijst aan toe, schep om tot de rijstkorrels glazig zijn. Blus met de bouillon en kruid met de saffraan, peper en zout.
  • 3 Schuif de paellapan ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de rijst al het vocht heeft opgenomen.
  • 4 Spoel de scampi’s en de langoustines. Leg ze de laatste 5 minuten op de rijst in de pan. Als de rijst gaar is, kun je de paella opdienen.

Paella mixta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Parrillada Mixta
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Parrillada Mixta
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept