1 Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de krieltjes schoon en halveer ze. Doe ze samen met wat olijfolie, peper en zout in een ovenschaal. Meng goed. Zet 30 minuten in de oven.
2 Meng de peterselie met het basilicum, de munt, de knoflook, de kappertjes en de ansjovis. Voeg het citroensap, 6 el olijfolie en de mosterd toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel weg.
3 Blancheer de boontjes 4 tot 5 minuten in lichtgezouten water. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Snij ze in stukjes en meng met de salsa verde.
4 Spoel de tomaatjes en doe ze de laatste 5 minuten bij de aardappelen tot ze poffen.
5 Bak de steaks naar smaak in een pan of op de grill. Kruid met peper en zout. Laat het vlees even rusten onder aluminium folie. Snij in plakjes en schik op borden.
6 Serveer de ovenaardappelen bij het vlees. Leg er wat rucola bij en lepel er de salsa verde over. Werk af met peterselie en appelkappertjes.