1 Schil de asperges. Kook ze in 8 à 10 minuten gaar in lichtgezouten water. Laat ze uitlekken. Smelt een klontje boter in een pan en doe de uitgelekte asperges erbij. Hou warm op ’n laag vuurtje.
2 Boen de aardappelen schoon en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet ze af en laat uitlekken.
3 Verhit 2 el olijfolie in een pan, voeg de gesnipperde sjalot en knoflook toe en bak glazig. Blus met de wijn, laat 5 minuten inkoken op hoog vuur.
4 Verhit 2 el olijfolie in een pan, voeg de gesnipperde sjalot en knoflook toe en bak glazig. Blus met de wijn, laat 5 minuten inkoken op hoog vuur.
5 Verhit boter in een pan, kruid de biefstukken met peper en bak ze naar smaak.
6 Spoel de bieslook en laat uitlekken. Snij de biefstuk in plakjes. Serveer met de aardappelen, de asperges en een lepeltje saus. Werk af met enkele sprietjes bieslook.
Asperges met biefstuk en aardappelen in de schil is een recept van Libelle Lekker