1 Schil de asperges. Kook ze in 8 à 10 minuten gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken.
2 Schil de aardappelen, kook ze gaar in de bouillon waaraan je de saffraan hebt toegevoegd. Giet af en laat uitlekken.
3 Kruid de kipfilets met peper en zout, verhit olijfolie in een pan en bak ze goudbruin.
4 Spoel het groene gedeelte van de prei. Blancheer in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat uitlekken. Kook de verse lasagnevellen volgens de instructies op de verpakking.
5 Verdeel de asperges in 4 porties en omwikkel elke portie met een lasagnevel. Bind elk pakketje dicht met een preisliert en steek er wat preischeuten tussen. Leg op elk bord een aspergepakketje en een kipfilet.
6 Lepel wat hollandaisesaus op de borden en leg er 2 aardappelen in.
Asperges met kip en saffraanaardappelen is een recept van Libelle Lekker