Cannelloni met ricotta en tomaat

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de tomatensaus. Pel en snipper de ui en 2 teentjes knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Voeg de gezeefde tomaten toe. Halveer de kerstomaatjes en doe ze samen met 1 el gehakt basilicum bij in de pan. Laat 15 minuten sudderen. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  • 2 Pel en snipper 2 teentjes knoflook. Roer de ricotta glad met de eieren, de knoflook en de helft van de parmezaan. Meng er de spinazie en 2 el basilicum door. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Cannelloni met ricotta en tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept