Pannenkoeken met pompelmoessalade en karamel

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de eieren, de melk, de bloem en 2 el suiker tot een glad deeg. Laat 20 minuten rusten in de koelkast.
  • 2 Schil het fruit, snij in blokjes en meng. Vang het sap op en meng het met de yoghurt en 2 el suiker.
  • 3 Bak in wat olie mooie goudbruine pannenkoeken van het deeg. Hou ze warm onder aluminiumfolie of in een voorverwarmde oven.
  • 4 Verhit de rest van de suiker, samen met een scheutje water, in een steelpannetje. Laat warmen tot de karamel goudbruin kleurt.
  • 5 Leg telkens een pannenkoek op een bord, vul met de fruitsalade en vouw dicht. Werk af met een streepje karamel en enkele toefjes yoghurt.

Pannenkoeken met pompelmoessalade en karamel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept