Panna cotta met aardbeien en besjes

4
120 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water. Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap het merg bij de room. Doe er ook de suiker bij. Breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken.
  • 2 Neem de room van het vuur af. Knijp de gelatineblaadjes goed uit en los ze erin op. Laat even afkoelen.
  • 3 Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij ze doormidden. Verdeel de helft ervan over 4 glaasjes. Giet er de panna cotta over en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Mix de rest van de aardbeien fijn. Werk voor het serveren de panna cotta af met aardbeiencoulis en bessen.

Panna cotta met aardbeien en besjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ontbijtcocktail met rode bessen
5 min
Bekijk recept
Dominique Persoones croque-choc
30 min
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept