Papillot van tong met spinazie

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Verhit 2 el olijfolie in een pan en fruit er de knoflook en ansjovis in. Voeg er de spinazie aan toe en roer om tot hij geslonken is. Kruid met peper en zout.
  • 3 Rooster de pijnboompitten in een antiaanbakpan zonder vetstof. Meng ze met de geraspte citroenschil en de peterselie.
  • 4 Neem 4 stukken bakpapier. Leg in het midden telkens een lepel spinazie. Leg er 2 tongfilets op, strooi hierover het mengsel van pijnboompitten, citroen en peterselie. Sprenkel er nog wat olijfolie over en vouw de pakjes dicht. Zet de papillotten 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Papillot van tong met spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept