Bladerdeegtaartje met perzik

8
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Dompel de perziken enkele seconden in kokend water, laat schrikken onder koud water en pel ze. Halveer de perziken en verwijder de pit.
  • 2 Leg een vel bakpapier op de bakplaat. Snij uit het bladerdeeg 8 rondjes van ± 10 cm diameter en leg ze erop, ver genoeg uit elkaar. Leg op elk een halve perzik.
  • 3 Bak de taartjes 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rooster.
  • 4 Verwarm de abrikozengelei met de rum en bestrijk er de taartjes mee. Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.

Bladerdeegtaartje met perzik is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegtaartje met peer
Bekijk recept
Krokant bladerdeegtaartje met frambozen en geitenkaasroom
30 min -
Bekijk recept
Bladerdeegtaartje met vijgen
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalen-tomatentaartje
30-60 min -
Bekijk recept