Zoek
Kalkoenburger met tomatenmayonaise
4
30 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 focaccia (om af te bakken)
400 g kalkoengehakt
4 blaadjes sla
1 el gehakt peterselie
1 ei
3 el paneermeel
4 el mayonaise
1 kl tomatenpuree
chilipoeder
arachideolie
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Meng het kalkoengehakt met het ei, het paneermeel en de peterselie. Kruid met peper en zout. Vorm er 4 burgers van.
2
Roer de mayonaise los met de tomatenpuree en kruid met chilipoeder.
3
Snij de focaccia in vier stukken. Snij ze open en besprenkel ze met olijfolie. Gril ze op de snijkant goudbruin. Bak de burgers in arachideolie.
4
Beleg de broodjes met een blad sla, een kalkoenburger en een lepeltje tomatenmayonaise. Serveer meteen.
Kalkoenburger met tomatenmayonaise is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Tomatenmayonaise
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipwrap met tomatenmayonaise
10 min
Bekijk recept
Focacciasandwich met carpaccio en tomatenmayonaise
20 min
Bekijk recept
Broodje hamburger met spek en cherrytomaatjessalade
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenburgers met portobellochampignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante kaas-kalkoenburger
25 min
Bekijk recept
Kalkoenburger (4)
20-30 min -
Bekijk recept
Broodje Kalkoenburger
10-20 min -
Bekijk recept