Gefrituurde scampi's met komkommer-mangosalsa

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de groenten. Schil het fruit. Snij de komkommer in fijne slierten, de limoen in plakjes, de chilipeper in ringen, de mango en pompelmoes in blokjes. Meng ze met het limoensap, de rijstazijn, gembersiroop en suiker. Zet koel weg tot serveren.
  • 2 Klop het ei los. Meng de panko met de tandoorikruiden. Wentel de scampi’s eerst door het ei en vervolgens door de panko.
  • 3 Verhit het frituurvet tot 180°C. Bak de scampi’s krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze met de komkommer-mangosalade.

Gefrituurde scampi's met komkommer-mangosalsa is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase burger met mangosalsa en komkommer
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Kip met avocado-mangosalsa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept