Tabouleh met scampi's en amandelpesto

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel en snipper de kruiden. Spoel de courgette en de venkel en snij in miniblokjes. Meng de groenten en kruiden met de couscous en een scheutje olijfolie. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  • 2 Doe alle ingrediënten voor de pesto samen in de blender, leng aan met olijfolie en mix tot een gladde massa.
  • 3 Bak de scampi’s in olijfolie. Serveer ze met de tabouleh en werk af met amandelschilfers, een lepeltje pesto en eventueel nog wat extra groene kruiden.

Tabouleh met scampi's en amandelpesto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli met garnalen & amandelpesto (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met verse rucola-amandelpesto
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Alla Trapanese met amandelpesto en romaatjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tabouleh met koolrabi
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde groente met feta & tabouleh
Bekijk recept