Kersenclafoutis (2)

4
55 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de bakvorm.
  • 2 Spoel en ontpit de kersen. Klop de eieren goed los, samen met de poedersuiker en de vanillesuiker. Voeg de bloem en de melk toe en meng tot een glad beslag.
  • 3 Verdeel de kersen over de bodem van de bakvorm en schenk er het beslag over. Zet 35 minuten in de oven. Prik een prikker in het midden van de taart. Komt die er droog weer uit, dan mag de clafoutis uit de oven.
  • 4 Laat even afkoelen en werk af met kristalsuiker.

Kersenclafoutis (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kersenclafoutis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis
30 min Gebak
Bekijk recept
Kersenclafoutis
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept