Verloren brood met mozzarella en basilicum

6
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Duw met een uitsteekvormpje of een glas 24 rondjes uit het brood.
  • 2 Spoel en droog het basilicum, pluk de blaadjes van de takjes af. Snij de mozzarella in dunne plakjes, zorg dat je voldoende hebt voor 12 toastjes.
  • 3 Klop de eieren los met de melk, peper en zout.
  • 4 Haal 12 broodrondjes door het eimengsel en leg ze in een met olie ingevette pan (of in 2 pannen). Leg op elk rondje een plakje mozzarella en 2 of 3 blaadjes basilicum.
  • 5 Haal de rest van de broodrondjes door het eimengsel en leg ze op de andere. Bak 2 minuten aan beide kanten.

Verloren brood met mozzarella en basilicum is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept