2 Schil de witte asperges. Breek de harde uiteinden van alle asperges, snij ze in stukken van 4 cm en stoom ze gaar.
3 Meng voor de dragonboter 75 g boter met de dragon. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
4 Maak de bearnaisesaus. Klaar de boter, door ze op te warmen, zonder te laten kleuren, en er het witte schuim af te scheppen. Verwarm de dooiers met de dragonazijn au bain-marie en klop tot een dik, gebonden schuim. roer er de geklaarde boter door, eerst lepel per lepel en daarna in een straaltje, tot een dikke saus ontstaat. Breng op smaak met peper, zout, dille en dragon.
5 Bestrijk de zalm met wat olijfolie, bak de vis in de hete grillpan en kruid met peper en zout. Smelt 25 g boter in een pannetje en bak er de asperges even in op. Serveer de zalm met de bearnaisesaus, de asperges en de aardappelen in de schil, afgewerkt met een beetje dragonboter.