Zoek
Spaghetti Napoletana
4
45 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g spaghetti
1 ui
1 teentje knoflook
1 bosje gehakt basilicum
800 g gepelde tomaten (blik)
150 g geraspte parmezaan
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Pel en snipper de ui en de knoflook. Hou enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking, hak de rest grof.
2
Stoof de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de tomaten en het basilicum bij. Zet het deksel op de pan en laat 30 minuten sudderen.
3
Kook de spaghetti beetgaar. Serveer de pasta met de saus en werk af met geraspte kaas en basilicum.
Spaghetti Napoletana is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min
Gebak
Bekijk recept
Pizza alla napoletana
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla-pizza Napoletana
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza napoletana
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept