Zoek
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
4
15 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g spaghetti
3 teentjes knoflook
1 bosje bladpeterselie
1 citroen (zeste)
50 g ansjovisfilets (in olie)
1 kl chilivlokken
olijfolie
zout
Bereiding
1
Pel en hak de knoflook. Hak de peterselie fijn.
2
Kook de spaghetti beetgaar.
3
Stoof de knoflook glazig. Voeg de ansjovis en de chilivlokken toe en laat de ansjovis wat smelten.
4
Voeg de spaghetti toe aan de pan en meng. Schep er de geraspte citroenschil en de peterselie door. Werk af met een scheut olijfolie.
Spaghetti aglio, olio e peperoncino is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine alla Conca d’oro met spaghetti aglio olio e peperoncino & Caponata
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Con Aglio, Olio E Peperoncino
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Farfalle Alla Caprese
20-30 min -
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept