Spaghetti all'amatriciana

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de chili in ringetjes. 
  • 2 bak de pancetta krokant in een pan zonder vetstof. Neem uit de pan en hou apart. 
  • 3 Stoof in dezelfde pan de ui, knoflook n chili glazig, eventueel in wat extra olijfolie. Doe er de tomaten en de pancetta bij. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes sudderen. 
  • 4 Kook ondertussen de spaghetti beetgaar. Serveer de pasta met de saus en de parmezaan. 

Spaghetti all'amatriciana is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta all' amatriciana
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti All Amatriciana
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Amatriciana
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept